prajitura cu caide si migdale

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blat: - 500 g faina - 1 pachet drojdie uscata - 250 ml lapte - 80 g zahar - 2 oua - 100 g unt moale

Mod de preparare

Drojdia se amesteca cu putin lapte, o lingura de zahar si 3 linguri faina.Se lasa la dospit. Se amesteca apoi cu restul de lapte, untul moale, zaharul si faina.Coca se lasa 45 de minute la dospit apoi se intinde in tava unsa cu ulei si pudrata cu faina.Deasupra se pun caisele si se coace la foc potrivit circa 45-50 de minute.Prajitura calda se unge cu gem si se presara cu migdale.Inainte de a fi taiata se lasa sa se raceasca complet in tava.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasa

Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasa

Incearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...

Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasa
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise