Se freaca untul cu zaharul, apoi cu oul si galbenusul, iar faina cu praful de copt se incorporeaza pana devine o coca potrivita. Se imparte in doua, iar din prima se intinde o foaie care se aseaza pe fundul tavii unse, se pun caisele taiate felii, presarate cu putin zahar. Se pun si cativa samburi.
Din restul de coca se formeaza un grilaj deasupra caiselor.
Se coace la foc potrivit si se pudreaza calda.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii