Se freaca untul cu zaharul, apoi cu oul si galbenusul, iar faina cu praful de copt se incorporeaza pana devine o coca potrivita. Se imparte in doua, iar din prima se intinde o foaie care se aseaza pe fundul tavii unse, se pun caisele taiate felii, presarate cu putin zahar. Se pun si cativa samburi.
Din restul de coca se formeaza un grilaj deasupra caiselor.
Se coace la foc potrivit si se pudreaza calda.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii