Cu ajutorul mixerului amestecati untul ,zaharul si esenta de vanilie(zaharul vanilat) pana devine spumos, adaugati ouale intregi cate unul si amestecati in continuare.Adaugati jumatate din cantitatea de faina ,(in toata cantitatea de faina amestecati un praf de copt)amestecati in continuare,apoi adaugati jumatate din iaurt,amestecati,adaugati restul de faina,amestecati si intr-un final si restul de iaurt. Puneti aluatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt,sau unsa cu ulei si tapetata cu faina.
Puneti apoi peste jumatatile de caise si presarati intreg aluatu cu zahar ,dati la cuptor .Se poate servi cu frisca .
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii