O prajitura cu un gust acrisor, numai buna pt cei ce prefera acest gust.
Freci spuma untul cu zaharul + vaniliile, adaugi treptat ouale, iaurtul, faina cernuta+praful de copt. Torni compozitia obtinuta in tava tapetata cu hartie de copt (24x21,5 dimensiunea tavii, dar se poate folosi o tava cu dimensiuni apropiate de aceste dimensiuni), asezi deasupra fructele trecute prin faina, dai tava cu compozitia la cuptor pt 25-30 minute la foc mijlociu in cuptorul preincalzit. Cand prajitura este coapta, o scoti din cuptor, o lasi la racit, o asezi pe un platou, o pudrezi cu zahar pudra amestecat cu vanilie.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii