Blatul: se bat albusurile spuma, se adaga zaharul, galbenusurile, faina, nuca, cappucino si praful de copt, se unge o tava si se coace. Dupa ce s-a racit blatul, se insiropeaza.
Crema: ouale se bat cu zaharul si se pun intr-o cratita pe foc mic amestecand continuu se adauga si plicurile de cappucino pana se face crema, se da jos de pe foc si dupa ce s-a racit se pune margarina frecata spuma peste crema.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii