Se framanta repede un aluat din faina, unt sau margarina, zahar, galbenusuri si sare, se face o bila, se inveleste intr-o folie de plastic si se tine o ora la frigider.
Se incinge cuptorul la 180°. Se unge o forma cu unt sau margarina, se intinde in ea aluatul si se coace aproximativ 20 de minute.
Se iau din lapte 5 linguri in care se dizolva praful de budinca si zaharul, se incorporeaza putin cate putin, in laptele fierbinte, se lasa sa dea in clocot si apoi sa se raceasca. Se intinde un strat de budinca peste aluatul copt, se acopera cu capsunile intregi sau taiate in doua si se presara deasupra feliutele de migdale.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii