Astazi aveam de gind sa pregatesc o rulada cu crema de capsuni,dar linga mine statea un pitic care avind"buna intentie"sa ma ajute imi turna paharul de lapte ce il servea dumnealui peste ouale batute.Asa ca i-am luat paharul din mina si hai sa vedem ce iese,binenteles laptele era pt crema,folosindul ca masura.Tava de aragaz era deja tapetata cu hirtie atunci am zis hai:ouale erau deja batute cu zaharul pina au devenit spumoase,am adaugat si un pahar de ulei ca sa nu iasa inecacioasa,si esente de rom si vanilie,laptele care deja il pusese fiimiu:),un pic de miere de albine pt ca imi place culoarea aramie ce o da,si nuca de cocos ca era pe acolo si nu uitind faina si praful de copt.Eu am uitat de praful de copt si de asta cred ca a iesit cam micuta de inaltime,am pus doar la sfirsit peste compozitie cind era deja in tava. Capsunile care erau mai micute le-am taiat in doua si pe cele mai mari in trei sau patru,dar groase ca sa se simta bine.La sfirsit am pus zar tos si 23 minute la cuptorul preincalzit la 180°.
Sincer ma gindeam ca o sa fie un dezastru dar mirosul era nemaipomenit si apoi cind sa racit si am gustat am decis sa impart greseala lui Nelson si ce a iesit cu voi,sper sa va placa.
POFTA BUNA!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii