autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

prajitura cu capsuni

Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 mai 2008

Ingrediente
6 oua, 1 cana faina, 1 cana zahar, zahar vanilat, 200 gr. capsuni

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Se ia un castron mare se separa albusurile de galbenusuri,albusurile se bat spuma cu zaharul si zaharul vanilat ,se adauga galbenusurile apoi cana de faina,si capsunile bine spalate si scurse se lasa la cuptor 15-20minute,se taie cind s-a racit,se poate orna sicu frisca,este o reteta simpla ,ieftina si delicioasa
Daca ti-a placut reteta noastra "prajitura cu capsuni" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Prajitura cu capsuni

Prajitura cu capsuni

Se pun in robot toate ingredientele pentru blat, iar dupa ce a rezultat un aluat lipicios, se rastoarna

0 voturi    0 comentarii
4h
Retete vegetariene
Prajitura cu cirese si capsuni

Prajitura cu cirese si capsuni

Cu mixerul batem cele 2 oua, zaharul,uleiul,laptele,zaharul vanilat,praful de sare,faina si la sfarsit

7 voturi    3 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    madalina , 05 iunie 2008

    mniam ,mniam vreau si eu!

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

5 voturi

Ingrediente

  • 6 oua
  • 1 cana faina
  • 1 cana zahar
  • zahar vanilat
  • 200 gr. capsuni

Raporteaza reteta

Fara foto

madalina

mniam ,mniam vreau si eu!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gogosi coapte umplute cu dulceata Gogosi coapte umplute cu dulceata

In oala mixerului cu suportul ptr. framantat adaugam fainile, drojdia zaharul, uleiul si incepem sa lucram; treptat adaugam ouale, apa

9 voturi    9 comentarii
2h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Prajitura cu fistic si ciocolata