Ingrediente
-3 -4 foi de pandispan din comert sau facute in casa, -200 g margarina, -100 g de zahar, -250 ml lapte, -5 linguri de amidon, -coajă si zeamă de la o lamâie, -¾ kg căpşuni, -1 plic de gelatină, -vanilie, -3-4 linguri de gem de capsuni
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
18 voturi
Mod de preparare
Crema astfel obţinută se imparte in două, în prima punem vanilia, coaja şi zeama de la lămâie, iar în cea de-a doua punem un pahar de capşuni pasate cu blenderul.
Pe prima foaie punem gemul de căpşuni si crema de lamâie, peste care se mai aşează o foaie de pandişpan, apoi crema de căpşuni, iar o foaie de pandişpan peste care se pune crema de vanilie , peste care se mai aşează o foaie de pandişpan.
Se orneazează cu căpşuni, peste care se toarnă gelatina fierbinte. (Gelatina se dizolvă in sirop de căpşuni, dupa care se pune 1 minut pe foc.)
Poftă buna!
clara marinescu (Chef de cuisine) , 16 iunie 2010
super buna prajitura mi-a placut enorm de mult
Alice85 (Chef de cuisine) , 11 iunie 2010
Speciala!!!!!!*****
constanta proca (Chef de cuisine) , 10 iunie 2010
O bunatate !
valentina ionita (Chef de cuisine) , 29 august 2009
Felicitari din toate punctele de vedere...
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 10 iunie 2009
Arata excelent, se detaseaza de banala reteta de praji cu capsuni, felicitari!
Laura Teodora (Chef de cuisine) , 10 iunie 2009
Nu stiu cat ma incanta cominatia de capsuni cu crema de lamaie. Eu votey pt crema de vanilie simpla. Sau vanilie bourbon. E foarte buna de sine statatoare.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 iunie 2009
Delicioasa...
Niko Stan (Chef de cuisine) , 09 iunie 2009
Si eu fac prajitura cu capsuni dar cu bezea,oricum a ta arata super bine!!
cristina i. (Chef de cuisine) , 22 mai 2009
O minunatie de prajitura.
Sidy (Chef de cuisine) , 26 martie 2009
Trebuie sa fie buna prajitura aceasta ! Interesanta reteta... Eu altfel o faceam...dar merita incercata si reteta ta !