Se spala capsunile , se presara cu zahar pudra, se toarna coniacul si se lasa deoparte. Se fierbe laptele cu zaharul vanilat. Se freaca galbenusurile cu zaharul pudra ramas pana se obtine o crema alba. Se toarna laptele cald amestecand continuu, se lasa compozitia pe foc cateva minute , dar nu se da in clocot. Se pune deoparte si dupa ce s-a racit se incorporeaza gelatina pregatita dupa instructiunile de pe plic si frisca batuta.Se toarna o parte din compozitie intr-o forma dreptunghiulara si se da la frigider.Compozitia ramasa se amesteca cu capsunile macerate in coniac, se toarna peste cealalta si se da din nou la frigider pana a doua zi. Se scoate pe un platou prin rasturnare, se decoreaza cu jumatati de capsune proaspete si se taie felii.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii