prajitura cu capsuni si banane

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa
prajitura cu capsuni si banane

Ingrediente

  • 200 g faina,
  • 100g unt,
  • 350 g capsuni,
  • 2 banane,
  • 200g zahar,
  • 3 oua,
  • 1 praf copt,
  • sucul de la jumatate de lamaie,
  • 2 linguri rom.

Mod de preparare

Bananele taiate rondele si capsunile spalate si curatate se fruleaza cu sucul de lamaie, rom si 50 g zahar.

Se bate untul spuma cu restul de zahar, se adauga galbenusurile pe rand, apoi faina amestecata cu praful de copt. Punem la urma, amestecand in continuu, piureul de capsuni si banane(in 3 reprize) si albusurile spuma.

Punem in tava unsa cu unt si dam la cuptor, la 180° pentru circa 40 de minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise