Amestecam zaharul cu galbenusurile, adaugam untul,smantana si restul ingredientelor. Se obtine o coca foarte moale, care se intinde in tava tapetata cu hartie de copt. Se foloseste o tava mai mica decat cea de aragaz, cu peretii inalti.Asezam jumatati de capsuni peste blat, dam la cuptor pana e aproape coapta. Cam 15 minute,in functie de cuptor.
Intre timp preparam bezeaua: mixam albusurile cu sarea,zeama de lamaie, zaharul vanilat si zaharul pudra cate o lingura.Intindem peste parajitura aproape coapta si mai dam la cuptor pentru 10 minute, la foc mic, pana ce se intareste bezeaua.Taiem prajitura dupa ce s-a racit, ornam cu felii de capsuna, inainte de servire.
Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcReteta de jeleu de zmeura. Cum faci jeleu de zmeura reteta fara conservanti.
Jeleu de zmeura
Comentarii
Adaugă comentariu