Cum prepari foile: Se freaca ouale cu zaharul si untul pana obtii o spuma. Apoi adaugi praful de copt, esenta de vanilie si faina si se amesteca bine.
Din acest aluat vei obtine trei foi: se imparte aluatul in trei parti egale din care se fac trei foi pe care le coci intr-o tava la cuptor.
Aceste foi, dupa ce vor fi gata, le vei uni intre ele cu crema preparata.
Cum prepari crema:Topesti zaharul intr-un ceaun.
Amesteci faina cu laptele caldut si adaugi compozitia peste zaharul caramel cand acesta a devenit maroniu. Amesteci rapid pe foc mic pana se ingroasa crema, adaugi margarina, omogenizezi si dai ceaunul deoparte. Vei intinde aceasta crema intre foi.
Cum prepari glazura:
Amesteci zaharul cu apa, cacaua si margarina si fierbi totul pe foc mic pana se ingroasa putin.Apoi intinzi glazura peste prajitura si o lasi intr-un loc racoros pana a doua zi cand o tai bucati.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii