1. Se pun stafidele in apa din timp, ca sa se curete si sa se umfle.Se curata de codite daca au codite.
2. Se maruntesc biscuitii
3. Se dau prin masina de tocat sau prin robot (eu i-am maruntit la robot)
4. Se marunteste si nuca la robot sau la masina de tocat
5. Se amesteca intr-un vas biscuitii si nucile sfaramate
6. Se freaca untul cu zaharul (o sa vedeti in poza ca eu nu am facut asa...m-am grabit si am adaugat separat zaharul si untul peste compozitia de biscuiti si nuca..insa ..la carte asa zice sa fscem..sa frecam untul cu zaharul)
7. Se adauga cacaoua si untul si zaharul peste biscuitii cu nuca
8. Se amesteca ft bine cu o lingura, sa nu ramana cocoloase de la unt...trebuie bine inglobat
9. Se adauga laptele putin cate putin, cu atentie, nu cumva sa fie prea mult.Laptele ar fi bine sa fie cald ca sa topeasca mai bine untul.
10. Se ajunge la asa ceva
11. Se adauga si stafidele si esenat de rom..se amesteca iar
12. Se formeaza mici bulete din compozitie si se tavalesc prin cacao.Se pot da diferite forme...daca nu aveti timp sa faceti 50 de bucatele, va puteti scurta timpul de pregatire facandu-le mai mari, ca la cofetarie. Am vazut si retete in care se tavalesc cartofiorii nu prin cacao, cum am facut eu, ci prin nuca de cocos....asa ca merita si asta incercat.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii