Prajitura cu ciocolata

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr nuci
  • 200 gr zahar pudra
  • 400 gr faina
  • 300 gr unt
  • un virf de cutit de bicarbonat
  • o lingura cu ciocolata rasa
  • 2 oua
  • dulceata

Mod de preparare

Se amesteca faina cu untul, api se aduga celelate ingredinte, se framinta totul bine, pina devine un aluat omogen. Se intinde o foaie pe fundul tavii, dar se pastreaza o parte din coca pentru a face suluri subturi care se asaza pe foaie formind patrate. In fiecare patrat se introduce dulceata de orice fele si se pune prajitura la copt. Se orneza cu ciocolta rasa.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise