Se amesteca faina cu untul, api se aduga celelate ingredinte, se framinta totul bine, pina devine un aluat omogen. Se intinde o foaie pe fundul tavii, dar se pastreaza o parte din coca pentru a face suluri subturi care se asaza pe foaie formind patrate. In fiecare patrat se introduce dulceata de orice fele si se pune prajitura la copt. Se orneza cu ciocolta rasa.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii