Topim untul cu ciocolata, adaugam laptele si zaharul amestecat cu cacaoa. Amestecam bine si lasam la racit.
Dupa ce se raceste compozitia adaugam galbenusurile unul cate unul si mixam bine dupa fiecare pana se omogenizeaza.
Incorporam faina amestecata cu praful de copt si un praf de sare.
Albusurile le batem spuma tare ca pentru bezea si le adaugam in compozitie amestecand usor.
Turnam amestecul in tava bine unsa cu unt si tapetata cu faina.
Dam la cuptor la foc mediu pentru jumatate de ora. Se face testul cu scobitoarea.
Pentru glazura amestecam zaharul pudra cu sucul de lamaie. Turnam cate putin, amestecand energic, pana ajungem la consistenta dorita.
Dupa ce prajitura s-a racit o rasturnam pe platou, turnam glazura de lamaie si ornam cu bombonele.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii