Intr-o oala mai mica, de 1 L,se rupe in bucati ciocolata,peste ea se pune smntana si apoi se pune oala pe foc mic,amestecand pana se topeste toata ciocolata si se uniformizeaza crema.
Se tapeteaza cu folie de aluminiu o tava de chec.
Se trece la asamblarea prajiturii:se incepe cu un strat de crema de ciocolata,deasupra se aseaza biscuiti intr-un strat,peste ei se pune un strat subtire de crema,apoi biscuiti si tot asa pana se termina biscuitii si crema,avand grija ca ultimul strat sa fie de biscuiti.
Se da la rece pentru 2-3 ore pana se inmoaie biscuitii,apoi se rastoarna pe un platou,se indeparteaza cu grija folia de aluminiu si se taie felii.Sfat:indepartati folia numai de pe partea care urmeaza a fi consumata.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii