Amestecati faina cu praful de copt si sarea.
Se pune intre timp cuptorul la incins ca sa se incalzeasca.
Se bat ouale cu zaharul circa 5 minute
Am topit untul impreuna cu ciocolata.
Am turnat faina peste compozitia de oua (in etape, nu toata odata).
Se omogenizeaza cu telul sau mixerul toata compozitia.
Dupa aceea se toarna si ciocolata topita si se amesteca pana se omogenizeaza. Dupa ce s-a amestecat bine toata compozitia se pune intr-o tava si se da la cuptor la foc potrivit (dupa caz: 180 grade -45 minute).
Dupa coacere se scoate prajiturica si se lasa sa se raceasca. Se prepara budinca si se adauga peste prajitura de ciocolata...se presara nuca de cocos (dupa gust), nu este obligatoriu dar ii da un plus de aroma.Se da la frigider pentru doua ore minim...dupa aceea se poate consuma.
Iese o bunatate de prajitura, nu te mai opresti din papat. Pofta buna va doresc!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii