autor:

Laura Teodora

» » Prajituri

Prajitura cu ciocolata alba si ovaz

Autor: Laura Teodora (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Laura Teodora (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 iunie 2009

Ingrediente
1 cana unt, 3/4 cana sirop de porumb, 1/2 cana zahar brun, 1 cana fulgi de ovaz, 2/3 cana de faina alba, sare, 1/2 cana coacaze, 100 g ciocolata alba, tocata mare

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Se unge cu unt tava. Se topeste untul cu sirop de porumb si zaharul brun, intr-o craticioara, amestecand pana se omogenizeaza. Intr-un castron se amesteca ovazul, faina, sarea si coacazele. Se adauga topitura de unt si se amesteca bine. Se pune compozitia in tava cu lingura, presand-o bine. Se coace 25-30 min. Se raceste in tava. Se topeste ciocolata alba in bain-mare. Se intinde peste prajitura cu o spatula subtire.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu ciocolata alba si ovaz" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Tort Intercontinental

Tort Intercontinental

Blat: Albusurile se mixeaza cu un praf de sare si cu zahar adaugat treptat,pana incepe sa faca

86 voturi    19 comentarii
3h
Prajituri
Rulada cu gem de capsuni si glazura de ciocolata

Rulada cu gem de capsuni si glazura de ciocolata

Albusurile se separa de galbenusuri. Galbenusurile se amesteca cu esenta de vanilie, faina cu praful

2 voturi    2 comentarii
45 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 27 aprilie 2010

    Trebuie sa fie tare buna!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 27 august 2009

    Cum e siropul de porumb?

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 cana unt
  • 3/4 cana sirop de porumb
  • 1/2 cana zahar brun
  • 1 cana fulgi de ovaz
  • 2/3 cana de faina alba
  • sare
  • 1/2 cana coacaze
  • 100 g ciocolata alba
  • tocata mare

Raporteaza reteta

Retete
de Laura Teodora
Briose cu ciocolata

Briose cu ciocolata

Mixăm într-un caston, ouăle şi zahărul. Apoi, adăugăm încet, treptat, uleiul. La final, punem

7 voturi    2 comentarii
1h
Prajituri
Dulceata de capsuni

Dulceata de capsuni

Se curata, spala si chiar maruntesc fructele in caz ca sunt prea mari. Se pun la clocotit intr-o

20 voturi    5 comentarii
1h
Sucuri si compoturi de fructe
Spumă de strugurei

Spumă de strugurei

Spălăm strugureii şi îi rupem de pe codiţe. Separat, batem albuşurile spumă cu zahărul alb

1 vot    1 comentariu
10 min
Dulciuri diverse

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Trebuie sa fie tare buna!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Guguluf cu ciocolata Guguluf cu ciocolata

Procedam asa : mixam galbenusurile cu zaharul, uleiul, praful de copt si zaharul vanilat; albusurile se bat spuma cu un praf de sare.

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Prajitura desteapta cu dovleac Prajitura desteapta cu dovleac

Dovleacul a fost spalat, sters cu prosop de bucatarie, taiat in felii groase, scos miezul cu samburi si copt in tava tapetata cu hartie

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
Dobos