Untul sau margarina se freaca pana ce are un aspect spumos. Se adauga zaharul. Galbenusurile se separa de albus si se toarna peste margarina si zahar, iar albusurile se bat separat. Se adauga faina, praful de copt, ciocolata si alunele. Albusurile batute spuma se adauga la sfasit. Compozitia obtinuta se pune intr/o tava unsa si se presara cu alunele maruntite. Se coace la 175 de grade C timp de 20-25 de minute. Se poate pudra la sfarsit cu zahar.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii