Se incalzeste cuptorul si se unge bine o forma de tarta (diametrul de 28 cm) cu unt.
Se amesteca untul spuma cu zaharul si zaharul vanilat, apoi se adauga ouale si se amesteca bine.
Separat, se cerne cantitatea de cacao, se amesteca cu faina si praful de copt, se incorporeaza in crema.
Se adauga alunele pisate si se intinde uniform compozitia obtinuta in forma. Se coace 25 de minute. Cui ii place, poate sa puna deasupra (cand prajitura e gata) un strat de gem acrisor si frisca.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii