Se incalzeste in laptele si untul, peste care se adauga cacaua si zaharul. Se amesteca pana se topeste tot zaharul. Se ia de pe foc si se adauga galbenusurile si 1/2 din cantitatea de faina.
Dupa ce s-a racit compozitia se adauga restul de faina si albusurile spuma. Se tapeteaza o tava cu faina, se pune compozitia si se da la cuptor, pentur 3/4 de ora.
Dupa ce s-a copt blatul se intorce pe o planseta.
Se incalzeste dulceata si se trece prin sita peste blat. Ciocolata se incalzeste cu smantana dulce si se toarna peste dulceata.
Pofta buna!!!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii