Albusurile,separate de galbenusuri,se bat.Cind incep sa se intareasca,se pune zaharul,incetul cu incetul.Se pun apoi galbenusurile,aromele,uleiul(ca la maioneza),mixind.
La sfirsit se pune laptele alternat cu faina(cernut cu praful de copt),mestecind,usor,nu mixind.
Intr-o tava,cu hirtie de copt(sau unsa cu unt si tapetata cu faina),se pune compozitia,peste care,se aranjeaza ciresele.
Se da la cuptorul incalzit in prealabil,la cca 150 de grade,cam 35-40 de minute.
Cind e rece,se taie patrate.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii