Prajitura cu cirese

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 600 gr cirese
  • 90 gr faina
  • 2 oua
  • 90 gr zahar pudra
  • 250 ml lapte
  • 60 ml frisca lichida
  • sare
  • 50 gr unt
  • 2 pliculete zahar vanilat

Mod de preparare

Se curata ciresele de samburi ,si se pun intr-o tava tapetata cu unt si faina sau se foloseste hartie de copt.

Se amesteca bine faina,ouale,laptele frisca ,zaharul vanilat,zaharul pudra,sarea, si se varsa peste cirese.Se coace la 180 grade timp de 50-60 minute.

Se serveste presarat cu zahar pudra.Se poate prepara si cu visine, capsuni ,etc.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Supa de ceapa

Supa de ceapa

Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.

Supa de ceapa
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Ostropel de pui
Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise