Intr-un castron incapator cerni faina peste care pui untul, galbenusurile si vinul. Amesteci foarte bine si opresti din aluat o bila de marimea unei chifle.Din restul de aluat intinzi o foaie de aluat pe care o pui in tava unsa cu foatre putin unt. Deasupra asezi ciresele fara sanburi si le presari cu zaharul pudra. Din coca pe care ai oprit-o faci jurubite suptiri de aluat care vor constitui viitoarele zabrele si pe cre le asezi deasupra prajituri. Coci prajitura tinp de 40 minute la foc potrivit.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii