Prajitura cu cirese negre

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 500 g de cireşe negre
  • - 100 g de făină
  • - 100 g de zahăr
  • - 1 vârf de cuţit de sare
  • - 4 ouă
  • - 250 ml de lapte
  • - 3 linguri de vişinată
  • - 30 g de unt pentru tavă

Mod de preparare

Spălaţi cireşele şi le scoateţi sâmburii.

Ungeţi o tavă potrivită şi acoperiţi cu cireşe fundul.

Preîncălziţi cuptorul.

Arsaţi făina într-un castron şi faceţi o fântână în centru, în care veţi încorpora zahărul, sarea şi ouăle întregi.

Amestecaţi începând din centru, apoi vărsaţi laptele treptat, amestecând uşor.

Adăugaţi vişinata pentru aromă.

Coaceţi 30- 40 min şi se poate servi călduţă, direct din tavă.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor