Spălaţi cireşele şi le scoateţi sâmburii.
Ungeţi o tavă potrivită şi acoperiţi cu cireşe fundul.
Preîncălziţi cuptorul.
Arsaţi făina într-un castron şi faceţi o fântână în centru, în care veţi încorpora zahărul, sarea şi ouăle întregi.
Amestecaţi începând din centru, apoi vărsaţi laptele treptat, amestecând uşor.
Adăugaţi vişinata pentru aromă.
Coaceţi 30- 40 min şi se poate servi călduţă, direct din tavă.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii