ALBUSURILE SE BAT SPUMA CU ZAHARUL. SEPARAT GALBENUSURILE FRECATE SE INCORPOREAZA IN ALBUS APOI SE ADAUGA CELELALTE INGREDIENTE. CUPTORUL TREBUIE INCINS INAINTE 15 M. SE BAGA BLATUL LA CUPTOR APOI SE LASA LA RACIT. MERELE RASE SE CALESC PE FOC SI SE ADAUGA SI SCORTISOARA. SE PUN PESTE BLATUL RACIT. PE FOC SE PUNE COCA-COLA, CAND S-A INCALZIT PUTIN SE ADAUGA BUDINCA DE CIOCOLATA SI SE AMESTECA CU TELUL PARA PTR A NU FACE COCOLOASE. SE TINE PE FOC PANA SE INGROASA. SE ADAUGA PESTE MERELE CALITE FIERBINTE .SE LASA PANA A DOUA ZI LA RECE.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii