ALBUSURILE SE BAT SPUMA CU ZAHARUL. SEPARAT GALBENUSURILE FRECATE SE INCORPOREAZA IN ALBUS APOI SE ADAUGA CELELALTE INGREDIENTE. CUPTORUL TREBUIE INCINS INAINTE 15 M. SE BAGA BLATUL LA CUPTOR APOI SE LASA LA RACIT. MERELE RASE SE CALESC PE FOC SI SE ADAUGA SI SCORTISOARA. SE PUN PESTE BLATUL RACIT. PE FOC SE PUNE COCA-COLA, CAND S-A INCALZIT PUTIN SE ADAUGA BUDINCA DE CIOCOLATA SI SE AMESTECA CU TELUL PARA PTR A NU FACE COCOLOASE. SE TINE PE FOC PANA SE INGROASA. SE ADAUGA PESTE MERELE CALITE FIERBINTE .SE LASA PANA A DOUA ZI LA RECE.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii