ALBUSURILE SE BAT SPUMA CU ZAHARUL. SEPARAT GALBENUSURILE FRECATE SE INCORPOREAZA IN ALBUS APOI SE ADAUGA CELELALTE INGREDIENTE. CUPTORUL TREBUIE INCINS INAINTE 15 M. SE BAGA BLATUL LA CUPTOR APOI SE LASA LA RACIT. MERELE RASE SE CALESC PE FOC SI SE ADAUGA SI SCORTISOARA. SE PUN PESTE BLATUL RACIT. PE FOC SE PUNE COCA-COLA, CAND S-A INCALZIT PUTIN SE ADAUGA BUDINCA DE CIOCOLATA SI SE AMESTECA CU TELUL PARA PTR A NU FACE COCOLOASE. SE TINE PE FOC PANA SE INGROASA. SE ADAUGA PESTE MERELE CALITE FIERBINTE .SE LASA PANA A DOUA ZI LA RECE.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii