Se amesteca toate ingredientele de la blat(tb sa iasa o pasta ca la chec). Jumatate din compozitie se pune in tava, apoi se pune crema de cocos, iar apoi cealalta jumatate din crema pt blat. Se pune la cuptorul preincalzit la 200 grade aproximativ 25min.
Se scoate si se lasa la rece.
Pt crema de deasupra: se pun la foc mic galbenusurile, lapte, zahar si faina si se amesteca incontinuu, ca sa nu se prinda. Se lasa la rece (dar tb sa fie f. rece); apoi se adauga untul frecat spuma, se adauga crema de deasupra peste prajitura foarte rece.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii