Se incalzeste cuptorul la 170 de grade.
In oala mixerului se pun ouale si se bat bine, se adauga treptat zaharul si zaharul vanilat. Se bat ouale pana devin o spuma albicioasa, se adauga uleiul si se bate in continuare cateva minute.
In alt bol se amesteca faina cu cocosul si cu praful de copt si se adauga treptat la compozitia de oua combinand cu iaurt sau portocala. Cand totul s-a incorporat, se toarna compozitia intr-o tava dreptunghiulara sau patrata care a fost unsa cu putin ulei - eu folosesc tavile de aluminiu de unica folosinta, caci sunt foarte practice.Pe compozitie se presoara picaturile de ciocolata si fulgii de cocus.
Se coace la 170 de grade 40-45 de minute pana se rumeneste.
O prajitura usoara si foarte gustoasa.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii