autor:

LAVINIA ARDELEAN

» » Prajituri

Prajitura cu crema capuccino

Autor: LAVINIA ARDELEAN (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 08 noiembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LAVINIA ARDELEAN (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 08 noiembrie 2008

Ingrediente
blat 1: 6 albusuri, 8 linguri de zahar, 4 linguri de faina, 4 linguri de nuca de cocos., , blat 2: 4 oua, 5 linguri de zahar, 4 linguri de faina, 1 lingura de cacao., , crema: 6 galbenusuri, 10 linguri zahar, 2 plicuri capuccino de vanilie, 100 ml. lapte, o margarina, 1 cutie de nutella.

Dificultate: Medie Timp: 2h

1 vot

Mod de preparare

blat 1: se bat albusele spuma, se adauga zaharul, faina si nuca de cocos. Se unge o tava bine si se pune compozitia.



blat 2: se bat albuselurile spuma, se adauga zaharul, apoi galbenusurile, faina si cacaua. Cand blatul din tava este copt pe jumatate, se toarna blatul 2. Intre timp se face crema: galbenusurile se fierb pe aburi cu zaharul, apoi se adauga plicurile de capuccino dizolvate in lapte. Cand crema e rece se adauga la margarina frecata spuma. Peste blat se pune crema, apoi nutella, se intinde in strat uniform. Se da la rece pentru cateva ore.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu crema capuccino" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura cu crema capuccino

Prajitura cu crema capuccino

Foi 1:se bat albusurile spuma se adauga zaharul,galbenusurile iar la urma faina in ploaie amestecandu-se

28 voturi    4 comentarii
1h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 18 %
219.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 05 iulie 2009

    O reteta interesanta!

Dificultate

Medie

Timp

2h

1 vot

Ingrediente

  • blat 1: 6 albusuri
  • 8 linguri de zahar
  • 4 linguri de faina
  • 4 linguri de nuca de cocos.
  • blat 2: 4 oua
  • 5 linguri de zahar
  • 4 linguri de faina
  • 1 lingura de cacao.
  • crema: 6 galbenusuri
  • 10 linguri zahar
  • 2 plicuri capuccino de vanilie
  • 100 ml. lapte
  • o margarina
  • 1 cutie de nutella.

Raporteaza reteta

Retete
de LAVINIA ARDELEAN
Tort cu fructe

Tort cu fructe

6 galbenusuri se freaca spuma cu 250 gr. zahar separat gelatina se pune la inmuiat in apa calduta.

5 voturi    10 comentarii
2h
Torturi
TORT DE CIOCOLATA

TORT DE CIOCOLATA

Blat.se bat albusele bine apoi se adauga tot cate 2 ling.zahar se adauga galbenusele apoi nuca,faina

2 voturi    5 comentarii
2h
Torturi
FOI CU CREMA DE NUCA

FOI CU CREMA DE NUCA

Foi: se amesteca toate ingredientele si se framanta putin si se imparte aluatul in trei si se coc

10 voturi    5 comentarii
30 min
Prajituri
mirey

mirey (Chef de cuisine)

O reteta interesanta!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Pandispan zebra cu nectarine Pandispan zebra cu nectarine

Bați albușurile spumă tare împreună cu zahărul și praful de sare ,apoi adaugi pe rând galbenusurile, mixând

3 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Strudel cu visine si zmeura Strudel cu visine si zmeura

Incepeti cu pregatirea umpluturii, ca sa aiba timp sa se raceasca. Visinele spalate, le curatati de codite, scoateti samburii. Zmeura

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Fursecuri cu martipan