blat 1: se bat albusele spuma, se adauga zaharul, faina si nuca de cocos. Se unge o tava bine si se pune compozitia.
blat 2: se bat albuselurile spuma, se adauga zaharul, apoi galbenusurile, faina si cacaua. Cand blatul din tava este copt pe jumatate, se toarna blatul 2. Intre timp se face crema: galbenusurile se fierb pe aburi cu zaharul, apoi se adauga plicurile de capuccino dizolvate in lapte. Cand crema e rece se adauga la margarina frecata spuma. Peste blat se pune crema, apoi nutella, se intinde in strat uniform. Se da la rece pentru cateva ore.
Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservantiRasfata-te cu o salata de dovlecei cruzi cu iaurt si usturoi – o reteta simpla, gustoasa si sanatoasa, perfecta pentru...
Salata de dovlecei cruzi cu iaurt si usturoi – reteta rapida, racoritoare si sanatoasaBucura-te de o salata de vara cu feta, rosii, castraveti si masline. O reteta simpla, rapida si sanatoasa, perfecta pentru...
Salata de vara cu feta, rosii, castraveti si masline. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii