autor:

LAVINIA ARDELEAN

» » Prajituri

Prajitura cu crema capuccino

Autor: LAVINIA ARDELEAN (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 08 noiembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LAVINIA ARDELEAN (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 08 noiembrie 2008

Ingrediente
blat 1: 6 albusuri, 8 linguri de zahar, 4 linguri de faina, 4 linguri de nuca de cocos., , blat 2: 4 oua, 5 linguri de zahar, 4 linguri de faina, 1 lingura de cacao., , crema: 6 galbenusuri, 10 linguri zahar, 2 plicuri capuccino de vanilie, 100 ml. lapte, o margarina, 1 cutie de nutella.

Dificultate: Medie Timp: 2h

1 vot

Mod de preparare

blat 1: se bat albusele spuma, se adauga zaharul, faina si nuca de cocos. Se unge o tava bine si se pune compozitia.



blat 2: se bat albuselurile spuma, se adauga zaharul, apoi galbenusurile, faina si cacaua. Cand blatul din tava este copt pe jumatate, se toarna blatul 2. Intre timp se face crema: galbenusurile se fierb pe aburi cu zaharul, apoi se adauga plicurile de capuccino dizolvate in lapte. Cand crema e rece se adauga la margarina frecata spuma. Peste blat se pune crema, apoi nutella, se intinde in strat uniform. Se da la rece pentru cateva ore.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu crema capuccino" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura cu crema capuccino

Prajitura cu crema capuccino

Foi 1:se bat albusurile spuma se adauga zaharul,galbenusurile iar la urma faina in ploaie amestecandu-se

28 voturi    4 comentarii
1h
Prajituri
Tortul perfect pentru orice ocazie

Tortul perfect pentru orice ocazie

Pentru blat: Albusurile se bat bine cu zaharul. Galbenusurile se freaca cu uleiul pana capata consistenta

9 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Prajituri

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 05 iulie 2009

    O reteta interesanta!

Dificultate

Medie

Timp

2h

1 vot

Ingrediente

  • blat 1: 6 albusuri
  • 8 linguri de zahar
  • 4 linguri de faina
  • 4 linguri de nuca de cocos.
  • blat 2: 4 oua
  • 5 linguri de zahar
  • 4 linguri de faina
  • 1 lingura de cacao.
  • crema: 6 galbenusuri
  • 10 linguri zahar
  • 2 plicuri capuccino de vanilie
  • 100 ml. lapte
  • o margarina
  • 1 cutie de nutella.

Raporteaza reteta

Retete
de LAVINIA ARDELEAN
Tort cu fructe

Tort cu fructe

6 galbenusuri se freaca spuma cu 250 gr. zahar separat gelatina se pune la inmuiat in apa calduta.

4 voturi    10 comentarii
2h
Torturi
TORT DE CIOCOLATA

TORT DE CIOCOLATA

Blat.se bat albusele bine apoi se adauga tot cate 2 ling.zahar se adauga galbenusele apoi nuca,faina

2 voturi    5 comentarii
2h
Torturi
FOI CU CREMA DE NUCA

FOI CU CREMA DE NUCA

Foi: se amesteca toate ingredientele si se framanta putin si se imparte aluatul in trei si se coc

7 voturi    5 comentarii
30 min
Prajituri
mirey

mirey (Chef de cuisine)

O reteta interesanta!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Deliciu la pahar Deliciu la pahar

Facem un blat de pandispan din 6 oua, 6 linguri de zahar, 2 linguri de ulei, putina esenta de vanilie putina coaja de lamaie si 6 linguri

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu mac Prajitura cu mac

Siropul: In primul rand pregatim siropul si il lasam sa se racoreasca pana pregatim blatul de prajitura. Intr-o cratita turnati 500

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Biscuiti decorati cu royal icing