Prajitura cu crema capuccino

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie
Prajitura cu crema capuccino

Ingrediente

  • blat 1: 6 albusuri, 8 linguri de zahar, 4 linguri de faina, 4 linguri de nuca de cocos.
  • blat 2: 4 oua, 5 linguri de zahar, 4 linguri de faina, 1 lingura de cacao.
  • crema: 6 galbenusuri, 10 linguri zahar, 2 plicuri capuccino de vanilie, 100 ml. lapte, o margarina, 1 cutie de nutella.

Mod de preparare

blat 1: se bat albusele spuma, se adauga zaharul, faina si nuca de cocos. Se unge o tava bine si se pune compozitia.

blat 2: se bat albuselurile spuma, se adauga zaharul, apoi galbenusurile, faina si cacaua. Cand blatul din tava este copt pe jumatate, se toarna blatul 2. Intre timp se face crema: galbenusurile se fierb pe aburi cu zaharul, apoi se adauga plicurile de capuccino dizolvate in lapte. Cand crema e rece se adauga la margarina frecata spuma. Peste blat se pune crema, apoi nutella, se intinde in strat uniform. Se da la rece pentru cateva ore.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise