Se face un blat din ingredientele de mai sus care se coace si se lasa apoi la racit. Pentru crema, margarina se freaca cu zaharul pana s-a omogenizat apoi se adauga celelalte ingrediente si se amesteca. Pentru glazura se fierbe praful de la doua budinci de vanilie in sucul de portocale. La sfarsit se asambleaza. Se pune blatul, peste care se intinde crema de branza, apoi se pune glazura.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii