Fierbi pe foc mic timp de 5 minute zaharul obisnuit cu apa si cacaua si dai siropul deoparte sa se raceasca.Freci spuma untul cu zaharul pudra,adaugi pe rind galbenusurile,apoi incorporezi in compozitia obtinuta amestecul de cacao racit.
Imparti crema obtinuta in jumatate si dai o parte la rece.In jumatatea ramasa incorporezi faina,praful de copt si albusurile batute spuma si torni compozitia intr-o forma rotunda unsa cu unt si tapetata cu faina si o dai la cuptor pentru 30 de minute.Cind e gata,lasi blatul sa se raceasca apoi imbraci tortul cu crema data la rece si-l ornezi cu alune prajite si maruntite.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii