Pentru pandispan se bat albusurile spuma si se amesteca cu galbenusurile care au fost amestecate cu zaharul se adauga praful de copt si mirodeniile, iar la sfarsit faina care se incorporeaza lingura cu lingura si se amesteca de jos in sus incet. Dupa ce se coace pandispanul se lasa la racit si se taie in 2 foi.
Crema: se pun la fiert apa (sau lapte),faina si zaharul si se amesteca la incept cu un tel sa nu se formeze cocoloase si se tine pe foc pana se ingroasa , separat se freaca untul cu zaharul pudra si se incorporeaza in crema racita lingura cu lingura si se amesteca bine si cu grija sa nu se taie crema la sfarsit se adauga coaja si zeama de la cele 2 lamai sau dupa gust. Crema rezultata se pune intre foi dar si deasupra si se rade ciocolata .

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii