Ouale se separa. Galbenusurile se amesteca cu uleiul si zeama de lamaie in care s-a dizolvat praful de copt. Albusurile se bat spuma cu sarea, apoi se aduaga si cele 2 cani de zahar in ploaie si zaharul vanilat. Dupa ce zaharul s-a topit se adauga si compozitia de galbenusuri.
Dupa ce s-a amestecat bine se adauga faina in ploaie si se amesteca c o paleta sau o lingura de lemn de jos in sus.
Compozitia finala se pune intr-o tava de aragaz si se coace la foc potrivit aprox. 1 ora (se face testul cu scobitoarea).
Crema se prepara conform instructiunilor de pe plic.
Se intinde pe blatul racit. Deasupra cremei se pudreaza cacao.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii