Se face blatul din 8 oua, 200g zahar, praf de copt si 6 linguri de faina.
Crema se prepara astfel:
Se freaca 100g zahar cu zeama de la o lamaie, 2 galbenusuri si jumate litru de vin alb.Se pun pe foc si se tot amesteca pana se ingroase.Se i-a de pe foc si se continua sa se amestece ca sa nu faca pojghita.
Gelatina se pune in putina apa rece pentru 5 minute pana se topeste si apoi se adauga in crema.
Frisca batuta (tare), se amesteca cu albusurile batute spuma, iar apoi se amesteca cu crema.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii