1-Se topeste untul pe o baie de apa, insa nu trebuie sa fie complet lichid.Se da ciocolata pe o razatoare fina si se topeste pe o baie de apa.
2- se preincalzeste cuptorul la 200 grade C.Se unge o forma cu unt.Se separa albusurile de galbenusurile cu zaharul si se adauga alunele.Se adauga untul si ciocolata peste galbenusuri.Se bat albusurile pana se obtine o spuma tare si se adauga peste crema de ciocolata.Se presara deasupra amidonul alimentar si se amesteca totul cu un tel.Aluatul obtinut se toarna in forma.
3- se baga in cuptorul fierbinte si se coace timp de aprox 40 minute.Se scoate din cuptorul, se mai lasa 5 minute in forma, se scoate marginea formei si se lasa pana se raceste complet.
4- se amesteca bine mascarpone cu cafeaua, smantana si zaharul pudra, apoi se intinde peste prajitura.Se lasa 1 ora la frigider, apoi se presara deasupra praf de cacao.Inainte de servire se taie in 12 felii.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPrajitura cu foi de napolitana si crema de cacao. Un desert fara coacere, usor de facut, perfect pentru orice ocazie....
Prajitura cu foi de napolitana si crema de cacao . Un desert fara coacere, delicios si usor de facutDescopera o reteta rapida, economica si delicioasa de tocanita simpla de vinete. Perfecta pentru o masa sanatoasa, aceasta...
Tocanita simpla de vinete. Reteta rapida, economica si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii