Pentru blat se bat cele 7 albuse spuma apoi se adauga pe rand cate 2 ling. de zahar,se pun galbenusele frecate bine.Se adauga nuca ,faina si praful de copt,compozitia se pune la copt.Pentru crema se bat galbenusele cu 7 ling de zahar si nesul pe aburi pana se face o spuma.Margarina se freaca bine si cand crema e rece se adauga cate o ling.in margarina.Blatul se insiropeaza usor cu un sirop facut din apa ,zahar si putin rom.Crema se intinde paste blat iar deasupra se intinde o glazura facuta din cele 4 albuse batute spuma pe aburi cu 3 ling. zahar Deasupra se poate presara nuca macinata si ciocolata rasa
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii