Se amesteca totul, se imparte in trei si se coc 3 foi pe dosul tavii de aragaz.
Crema:
Una din ele se rupe in bucati mici si se amesteca cu: o cana de lapte rece (indulcit), pana devine o pasta, se adauga 2 linguri de cacao, 2 linguri de nuca macinata, 200 g unt (margarina), esenta de rom.
Se pune crema intre cele doua foi.
Bezea:
Patru albusuri se bat cu 4 linguri de zahar pe baia de abur.
Cu aceasta bezea se unge pe deasupra prajitura si se rade ciocolata
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii