Se amesteca totul, se imparte in trei si se coc 3 foi pe dosul tavii de aragaz.
Crema:
Una din ele se rupe in bucati mici si se amesteca cu: o cana de lapte rece (indulcit), pana devine o pasta, se adauga 2 linguri de cacao, 2 linguri de nuca macinata, 200 g unt (margarina), esenta de rom.
Se pune crema intre cele doua foi.
Bezea:
Patru albusuri se bat cu 4 linguri de zahar pe baia de abur.
Cu aceasta bezea se unge pe deasupra prajitura si se rade ciocolata
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii