Insiropam blatul cu siropul din compot. Preparam crema conform indicatiilor de pe plic ( mie mi s-a parut un pic cam dulce) apoi o asezam cu o lingura peste blat. Punem si fructele taiate bucatele ( voi puteti folosi ce fructe vreti) si turnam deasupra gelatina preparata cu restuld e suc din compot. Bagam prajitura la frigider ( se intareste foarte repede ) si apoi o taiem cu un cutit udat in apa rece. Este racoritoare si usoara.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii