Se da dovleacul prin razatoare, se amesteca cu 4 linguri de zahar, 2 lingurite de scortisoara si un plic de zahar vanilat. Se macina nuca cu robotul de bucatarie.
Se bat cele 4 albusuri spuma, se adauga zaharul in ploaie, apoi zaharul vanilat, galbenusurile, apoi uleiul si in final faina cernuta, amestecata cu praful de copt. Se obtine un blat ca de tort, ce se pune peste dovleacul ras, apoi se adauga nuca macinata. Se amesteca cu grija si se toarna in tava unsa cu ulei si tapetata cu folie de aluminiu. Se coace cca 15 min la foc mare si 35-40 min. la foc mic. Se lasa in tava sa se raceasca. Inainte de servire se pudreaza cu zahar praf vanilat.
Pofta buna!
Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservantiRasfata-te cu o salata de dovlecei cruzi cu iaurt si usturoi – o reteta simpla, gustoasa si sanatoasa, perfecta pentru...
Salata de dovlecei cruzi cu iaurt si usturoi – reteta rapida, racoritoare si sanatoasaBucura-te de o salata de vara cu feta, rosii, castraveti si masline. O reteta simpla, rapida si sanatoasa, perfecta pentru...
Salata de vara cu feta, rosii, castraveti si masline. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii