se amesteca zaharul cu margarina si zaharul vanilat pana se topeste ,se adauga oul dupa care punem faina care am amestecat-o cu praful de copt si framntam foarte bine
dupa ce am framntat-o o bagam putin in frigider si ne ocupam de dovleac
dovleacul il curatam si il dam pe razatoare si il calim putin vre-o 10-15 min
scoatem coca din frigider si o impartim in doua
o parte o intindem si o punem intr-o tava ,eu am pus-o intr-o tava rotunda dupa care punem dovleacul ras si peste el punem o mana de zahar ,scortisoara ,cuisoarele
coaja de la lamie si portocala
dupa care cealalta coca o luam si o dam pe razatoare pe partea cea mare
o coacem la foc moderat 30-45min
dupa ce am scos-o din cuptor o pudram cu zahar si o lasm sa se raceasca
pofta buna!!!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii