Dovleacul curatat il taiem cubulete si-l calim cu jumatate din cantitatea de zahar. Untul la temperatura camerei se mixeaza cu restul de zahar dupa care adaugam ouale pe rand si mixam dupa fiecare. Adaugam faina amestecata cu praful de copt si dovleacul. Turnam aluatul intr-un vas tapetat si dam la cuptorul incalzit pentru aproximativ 50 de minute. Eu am ales sa nu adaug mirodenii pentru a-i pastra gustul de dovleac insa puteti folosi ghimbir, scortisoara, anason, nuca si chiar stafide.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPrajitura cu foi de napolitana si crema de cacao. Un desert fara coacere, usor de facut, perfect pentru orice ocazie....
Prajitura cu foi de napolitana si crema de cacao . Un desert fara coacere, delicios si usor de facutDescopera o reteta rapida, economica si delicioasa de tocanita simpla de vinete. Perfecta pentru o masa sanatoasa, aceasta...
Tocanita simpla de vinete. Reteta rapida, economica si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii