Dovleacul şi merele se curăţă de coajă şi se dau pe razătoarea mare. Albuşurile se bat spumă cu un praf de sare. Gălbenuşurile se bat cu zahărul, se adaugă esenţă şi scorţişoară după gust, zahărul vanilat, apoi se toarnă uşor uleiul şi apa minerală în care s-a dizolvat praful de copt, iar la sfârşit se încorporează albuşurile, faina, dovleacul şi merele rase.
Vasul se unge cu ulei, se toarnă compoziţia şi se fixează programul BAKE la 180 grade timp de 45 de minute. După coacere se presară deasupra nucă de cocos şi scorţişoară.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii