Autor:
Elena (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 30 martie 2009
Ingrediente
250 g dovleac, 150 g nuca, 1 lingurita bicarbonat, 250 g faina, 50 ml ulei, 150 g zahar pudra
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Se curata dovlecelul, se da pe razatoarea mare si se piseaza nucile. Se amesteca uleiul cu zaharul pudra si faina, se adauga nucile, dovleacul si bicarbonatul stins cu lamaie. Se amesteca si se toarna intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si se coace la foc potrivit 35-40 min. Dupa ce s-a racit se pudreaza cu zahar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu dovleac" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Prajituri
Dam pe razatoare dovleacul si apoi il calim intr-o tigaie de teflon,punem zahar cat dorim de dulce
11 voturi
5 comentarii
1h 20 min
Incepem cu umplutura care trebuie preparata pe foc, apoi lasata la racit.
Curatam dovleacul de coaja
2 voturi
0 comentarii
45 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate