1. Amesteca energic laptele cu faina pentru a nu se forma cocoloase.
2. Adauga albusurile batute spuma cu un praf de sare si margarina frecata cu zaharul vanilat si galbenusurile.
3. La final, pune migdalele tocate si razatura de lamaie si portocala.
4. Toarna compozitia intr-o forma unsa cu margarina si tapetata cu faina.
5. Coace la cuptor, la foc moderat, aproximativ 30-40 de minute.
6. Dupa ce s-a racit putin unge deasupra cu dulceata.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii