Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
150 gr. zahar, 150 ml ulei, 150 gr. dulceata de orice fel, 300 ml. apa, un pic de sare, 1 praf de copt si 1 lingurita de bicarbonat de sodiu, 700-800 gr. faina.
Dificultate: Redusa | Timp: 50 min
Mod de preparare
Se pun toate ingredientele (mai putin faina) intr-un vas, se amesteca bine si apoi se adauga faina. Trebuie sa iasa ca un chec putin mai tare. Se poate adauga si o mina de nuci trecute prin masina speciala. Se unge tava cu ulei si se tapeteaza cu faina si se toarna coca. Prajitura se coace in 35-40 minute.
Se serveste la
cafea.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu dulceata" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Prajituri
Blatul maro:
Se freaca galbenusurile cu zaharul pudra, ceasca de apa si esenta de rom. Se bat
4 voturi
3 comentarii
2h 45 min
Blat: Separam ouale si batem spuma albusurile cu un praf de sare. Galbenusurile le mixam puternic
8 voturi
9 comentarii
3h 20 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate