Ingrediente
-2 oua, -1 cana de faina malai, -1 cana de faina alba, -1 cana de zaharpraf, -1 praf de copt, - un virf de sare, -1 sana, -1 unt, -5 linguri smantana, - esenta portocale si zahar praf pt.decor(se poate si glazura de ciocolata)
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
0 voturi
Mod de preparare
Se amesste ouale cu sarea si zaharul pana devine si ele spuma dupa care se adauga untul se amesteca in continuare cam 5 min,dupa care se adauga restul ingredientelor...smantana,sana,esenta de portocale,se amesteca bine,dupa care adaugam putin cate putin faina de malai si faina alba +praful de copt.
Ungeti tava cu putin unt.si puenti compozitia , o lasa-ti la cuptor cam 1h la 180 grade pana devine aurie.
O scoateti si lasa-ti sa se raceasca putin si adaugati zahar pudra.
Pofta mare..
merge cu un pahar de lapte....