ALBUSURILE SE BAT SPUMA CU ZAHARUL, SEPARAT GALBENUSURILE FRECATE SE INCORPOREAZA IN ALBUSURI, APOI SE ADAUGA CELELALTE INGREDIENTE. CUPTORUL INCINS INAINTE CU 15 M. SE PUNE BLATUL LA CUPTOR SI APOI SE LASA LA RACIT. BRANZA DULCE SE FREACA BINE CU MARGARINA, STAFIDELE SI ZAHARUL TOS. SE PUNE PESTE BLATUL RACIT. APOI FANTA SE PUNE LA FOC, CAND E CALDUTA SE ADAUGA BUDINCA DE VANILIE SI SE MESTECA CU TELUL PARA PTR A NU FACE COCOLOASE. CAND SE INGROASA SE IA DE PE FOC SI ASA FIERBINTE SE ADAUGA PESTE BRANZA DULCE.SE RADE CIOCOLATA PE DEASUPRA SI SE DA LA RECE PANA A DOUA ZI.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii