ALBUSURILE SE BAT SPUMA CU ZAHARUL, SEPARAT GALBENUSURILE FRECATE SE INCORPOREAZA IN ALBUSURI, APOI SE ADAUGA CELELALTE INGREDIENTE. CUPTORUL INCINS INAINTE CU 15 M. SE PUNE BLATUL LA CUPTOR SI APOI SE LASA LA RACIT. BRANZA DULCE SE FREACA BINE CU MARGARINA, STAFIDELE SI ZAHARUL TOS. SE PUNE PESTE BLATUL RACIT. APOI FANTA SE PUNE LA FOC, CAND E CALDUTA SE ADAUGA BUDINCA DE VANILIE SI SE MESTECA CU TELUL PARA PTR A NU FACE COCOLOASE. CAND SE INGROASA SE IA DE PE FOC SI ASA FIERBINTE SE ADAUGA PESTE BRANZA DULCE.SE RADE CIOCOLATA PE DEASUPRA SI SE DA LA RECE PANA A DOUA ZI.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii