Blat: Se bat albusurile spuma ,se adauga zaharul cate putin,galbenusurile si zaharul vanilat.Faina se toarna in ploaie mestecand cu o lingura de lemn...,paful de copt si uleiul.Se coace in tava de la aragaz.
Preparare: Se pune la foc 1l jumate de fanta cu zaharul. Dupa ce fierbe se adauga budinca preparata conform regulamentului de pe plic, numai ca in loc de lapte veti folosi fanta, amestecand continu pana la ingrosare.La sfarsit se adauga esentele de vanile.
Se da la rece o jumatate de ora dupa care se intinde uniform pe blatul gata insiropat (nu o turnati pe toata odata, ca este posibil sa va curga, dar nici nu o lasati sa se raceasca de tot, ca nu o mai puteti intinde). La sfarsit adaugati frisca si daca doriti ciocolata rasa pe deasupra. Va urez pofta buna!
Prajitura rapida cu capsuni, fara coacere, aromata si delicioasa! Un desert usor de preparat, cu piscoturi, crema de...
Prajitura rapida cu capsuni. Reteta fara coacere, aromata si absolut delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaDescopera cum sa prepari chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi, o reteta delicioasa si usor de preparat....
Chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi. Reteta delicioasa si usor de preparatRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii