Blat: Se bat albusurile spuma ,se adauga zaharul cate putin,galbenusurile si zaharul vanilat.Faina se toarna in ploaie mestecand cu o lingura de lemn...,paful de copt si uleiul.Se coace in tava de la aragaz.
Preparare: Se pune la foc 1l jumate de fanta cu zaharul. Dupa ce fierbe se adauga budinca preparata conform regulamentului de pe plic, numai ca in loc de lapte veti folosi fanta, amestecand continu pana la ingrosare.La sfarsit se adauga esentele de vanile.
Se da la rece o jumatate de ora dupa care se intinde uniform pe blatul gata insiropat (nu o turnati pe toata odata, ca este posibil sa va curga, dar nici nu o lasati sa se raceasca de tot, ca nu o mai puteti intinde). La sfarsit adaugati frisca si daca doriti ciocolata rasa pe deasupra. Va urez pofta buna!
Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromataIncearca o reteta simpla si delicioasa de salata de linte cu legume proaspete, perfecta pentru un pranz usor sau o cina...
Salata de linte cu legume proaspete – reteta rapida, delicioasa si sanatoasaIti doresti o rețeta simpla si delicioasa pentru chifteluțe in sos de rosii? Ei bine, aceasta rețeta este atat de buna,...
Chiftelute in sos de rosii - reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii