autor:

Gunica Ana-Maria

» » Prajituri

Prajitura cu Fanta

Autor: Gunica Ana-Maria (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 21 decembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Gunica Ana-Maria (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 21 decembrie 2012

Ingrediente
Pentru blat: 5-7 oua, 1 cana faina, 1 cana zahar, 1 plic praf de copt. Pentru crema: 2 plicuri de budinca vanilie, 1 litru Fanta, 10 linguri zahar.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Blatul se insiropeaza cu siropul facut din 12 linguri de zahar si 2 cani de apa. Se orneaza pe deasupra cu frisca si ciocolata ( daca vrei).
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu Fanta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura Fanta

Prajitura Fanta

Pentru blat: mixam ouale cu zaharul pana isi dubleaza volumul, adaugam treptat uleiul, iar la final

10 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Prajituri
Prajitura Fanta

Prajitura Fanta

Blatul: Ouale le mixam cu zaharul pana isi dubleaza volumul, adaugam treptat uleiul (ca la maioneza),

0 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Pentru blat: 5-7 oua
  • 1 cana faina
  • 1 cana zahar
  • 1 plic praf de copt. Pentru crema: 2 plicuri de budinca vanilie
  • 1 litru Fanta
  • 10 linguri zahar.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Eclere cu crema de vanilie Eclere cu crema de vanilie

Punem la fiert apa, uleiul si un praf de sare. Cand da in clocot dam deoparte si punem toata faina si amestecam bine pana cand se omogenizeaza.

4 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Prajitura cu afine si lavanda Prajitura cu afine si lavanda

Se prepara blatul din albusurile batute cu un praf de sare, apoi cu zaharul, pana se intaresc; se adauga galbenusul frecat un pic cu

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Deliciu cu portocale